logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
Offline derya  
#1 Gönderildi : 27 Mayıs 2014 Salı 22:24:15(UTC)
derya


Sıralama: Moderatör

Madalyalar: Yeni üye: 10

Katılan: 28.2.2014(UTC)
Mesajlar: 37
Bayan
Turkey

Thanks: 14 times
7 Mesajına Toplam 8 Kere Teşekkür Edildi.
malzemeler:
3 su bardağı süt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı tozşeker
1 poşet kremşanti
hindistancevizi



yapılışı:
3 su bardağı süt bir tencereye alınır.içine tozşeker ve irmik ilave edilir.ocakta sürekli karıştırarak muhallebi koyulaşana kadar pişirilir.pişen muhallebi bir süre soğumaya bırakılır.
soğuyan muhallebiye 1 poşen kremşanti toz olarak ilave edilir ve mikserle çırpılır.çırpılan muhallebi elle yuvarlak şekil verilerek hindistan cevizine bulanır ve servis yapılır.
afiyet olsun.
not:muhallebi çırpıldıktan sonra 1-2 saat buzdolabında bekletilirse şekil vermek daha kolay oluyor.
http://i.hizliresim.com/1PZ8PG.png

Düzenle Kullanıcı Tarafından 27 Mayıs 2014 Salı 22:31:37(UTC)  | Sebep: Sebep Bildirilmesi

Sponsor
Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.

Ateşleme trafoları,ozon trafolarıMaxwell Heroes(Beta)