Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar:  Katılan: 5.2.2022(UTC) Mesajlar: 26 
|
Herkese merhaba! Orta ölçekli bir şirkette çalışıyorum ve kısa süre önce yönetici pozisyonu için teklif aldım. Sorun şu ki, ekip yönetimi konusunda bilgi ve deneyimim eksik. Liderlik, yetki devri ve personel motivasyonu gibi temel ilkeleri öğrenmek için kaliteli yönetim kursları arıyorum. Belki benzer bir eğitimi almış ve tavsiyede bulunabilecek biri vardır? Bütçem var, önemli olan pratik fayda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Sıralama: Yeni ÜyeMadalyalar:  Katılan: 5.2.2022(UTC) Mesajlar: 24  1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
|
İyi günler! Yönetim eğitimleri konusunda uzman değilim... ama sanırım HR departmanında çalışan bir arkadaşım bir keresinde uluslararası bir işletme okulunda yönetim kurslarından bahsetmişti. Yanılmıyorsam Laba'ydı. Hatta bağlantıyı yer imlerine kaydetmiştim: https://laba.com.tr/lecture/isletme-ve-yoenetim. En iyisi, bu siteye girip program, öğretim kadrosu ve eğitim formatı hakkında bilgi al. Orada gerekli tüm bilgiler olmalı. Kendi deneyimlerimi veya daha ayrıntılı bilgileri paylaşamadığım için üzgünüm.
|
|
|
|
|
|
Forumu Atla
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.