logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

Ayarlar
Son mesaja git Go to first unread
Offline Patrioters  
#1 Gönderildi : 17 Haziran 2025 Salı 14:29:49(UTC)
Patrioters

Sıralama: Yeni Üye

Madalyalar: Yeni üye: 10

Katılan: 5.2.2022(UTC)
Anguilla

Merhaba topluluk! Şu anda kurye olarak çalışıyorum ama uzun zamandır geliştirici olmak istiyorum. Teslimatlar sırasında sık sık teknoloji podcast'leri dinliyorum, bu yüzden bazı temel kavramları zaten biliyorum. Siber güvenlik veya blok zinciri teknolojileri konusunda uzmanlaşmak istiyorum, bunların gelecek vaat eden alanlar olduğunu duydum. Bütçem sınırlı, bu yüzden makul fiyatlı ve akşamları derslere katılabileceğim kaliteli kurslar arıyorum. Sadece güzel görünen değil, gerçekten işe yarayan bir şey önerin.
Sponsor
Offline Billyssimo  
#2 Gönderildi : 17 Haziran 2025 Salı 14:33:34(UTC)
Billyssimo

Sıralama: Yeni Üye

Madalyalar: Yeni üye: 10

Katılan: 5.2.2022(UTC)
Colombia

1 Mesajına Toplam 1 Kere Teşekkür Edildi.
Merhaba. Siber güvenlik eğitimi konusunda yardımcı olamam ama geçen hafta HR uzmanları için düzenlenen bir konferansa katıldım ve orada çalışanların yeniden eğitimi konusu tartışıldı. Konuşmacılardan biri, yanılmıyorsam Robot Dreams adında bir Türk IT eğitim platformundan bahsetti. Konuşmacı, platformun yöntemlerini ve pratik yaklaşımını övdü. Hatta bağlantısını kaydetmiştim: https://robotdreams.com.tr/course. Blockchain veya siber güvenlik olup olmadığını emin değilim, ama genel olarak platform ciddi görünüyordu. Web sitesini kendiniz inceleyin, orada programlar, ders programı, ücretler ve eğitim koşulları hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz.
Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.

Ateşleme trafoları,ozon trafolarıMaxwell Heroes(Beta)